Intre Cer si Pamant – Ho Hac Bucuresti

Intre Cer si Pamant

În weekendul 9-11 august, instructorii Clubului Sportiv Ho Hac au acceptat invitația lansată de Academia de Feng Shui Cristina Groza, de a participa la o acțiune în care să îmbinăm cele două ramuri care au la bază principii fundamentale comune. Și pentru că natura nu o poți studia decât în mijlocul ei, activitatea s-a desfășurat într-un cadru de vis, pe malul lacului Vidra, pus la dispoziție de Pensiune Razvan și Vidra.

Considerăm că a fost un sfârșit de săptămână fructuos, din care am deprins multe cunoștințe noi, am învățat cum să ne activăm zâmbetul interior și cum să respirăm pentru a ne armoniza interiorul cu exteriorul.

Activitățile au început odată cu răsăritul soarelui, astfel că la prima oră ne adunam cu toții în curtea pensiunii și ne conectam la natura din jur, învățând tehnici de relaxare și exerciții de întindere pentru reechilibrarea posturală. Cursanții Feng Shui au fost încântați de utilitatea tehnicilor învățate pe parcursul celor două zile, și au găsit în practica Tam The o continuitate  a ceea ce au deprins până în prezent din practica Feng Shui.

Dacă Feng Shui-ul ne ajută să înțelegem mediul înconjurător și energiile care guvernează în exteriorul nostru, Tam The pătrunde în interiorul ființei și permite, printr-o serie de mișcări lente și cu o puternică însemnătate, armonizarea ființei ca întreg.

Ceea ce se găsește în exterior, se găsește și în interior, iar ceea ce găsim în interior (la nivel micro), găsim cu siguranță și în exterior (la nivel macro). Noi ne bucurăm nespus că am reușit, ca un prim pas, să fuzionăm cele două practici și să trezim zâmbete, emoție și liniște în sufletele celor prezenți.

Tags: