Cabana Mălăiești - 2019 – Ho Hac Bucuresti

Cabana Mălăiești – 2019

Vara aceasta ne-a purtat pe un drum bine cunoscut, dar cu mare însemnătate pentru clubul nostru: traseul către Cabana Mălăiești.

Pentru că ultima dată am fost doar în trecere și am simțit că nu am apucat să aprofundăm peisajul de poveste oferit de Mălăiești, am revenit după un an în gașcă și mai mare, pentru a ne bucura din plin de o zi însorită de vară.

Plecarea a fost, așa cum v-am obișnuit, cu noaptea în cap, dar am început să ne obișnuim și chiar să apreciem răsăriturile văzute prin geamul mașinii, în drum spre munte. După câteva ore de trafic, am ajuns la Râșnov, punctul de început al traseului de astăzi.

După o urcare de 2-3 ore, în pas constant și cu chef de povestit, cu o singură oprire pentru o ședință foto găzduită de pădure, am ajuns la destinație. Ne-am trezit cu poftă de cafea, așa că am ales să ne savurăm doza zilnică de cafeină într-o atmosferă cu totul aparte, în compania prietenilor și a muntelui.

Am hotărât să rămânem și pentru prânz, înainte de a porni pe drumul de întoarcere, și bine am făcut, căci altfel nu am mai fi povestit acum cum ne-am împărțit gustările din rucsacuri cu minunații căluți care au decis să ni se alăture la masă.

Am coborât apoi pe același traseu, fericiți și destinși pentru această zi petrecută împreună. Mulțumim muntelui pentru tot ceea ce ne oferă și sperăm să-i putem oferi măcar o parte din entuziasmul și emoția cu care ne încarcă de fiecare dată!

Tags: ,