Acasa la Mama Oara - Ho Hac de Iarna III – Ho Hac Bucuresti

Acasa la Mama Oara – Ho Hac de Iarna III

Și iată-ne ajunși la a treia ediție a Stagiului de Club Ho Hac de Iarnă și nu puteam găsi o locație mai bună decât să ne întoarcem la Mama Oara – gazda noastră de la Cabana Diham. Spre deosebire de prima dată, am optat să mergem pe traseul care duce spre Cabana Poiana Izvoarelor. 

Dacă la prima întâlnire, muntele ne-a întâmpinat cu o vreme frumoasă, de această dată ne-a pus la încercare voința și după ce ne-a primit cu ploaie, a transformat-o în lapoviță, iar când a văzut ca nu ne dăm bătuți, a început sa ningă ca-n povești.

Credem că mersul prin zăpadă, frig și ninsoare, sunt cele care dau aromă ceaiului de la cabană.

Spre seară a urmat tradiționalul antrenament în zăpadă. O oră jumătate de antrenament în care principalul scop este să ne armonizăm cu natura, dar și să înțelegem că în realitate nu vom găsi condiții ideale, ca în competiții. 

Nu am putut lăsa seara sa treacă fără să ținem o ședință tehnico-tactică cu Jungle Speed, cu bunătățile gătite de gazda noastră și voia bună specifică fiecărei ieșiri, când suntem în familie.

Întâmplător sau nu, ziua de duminică a fost plină de soare și peisaje frumoase în fiecare ediție, nici de data asta nu a fost o excepție și ne-am putut bucurat de frumosul peisaj oferit de Munții Bucegi.Dacă tot am trecut de cea de-a treia ediție, putem spune că a devenit tradiție și pentru că ne dorim să ducem tradiția mai departe, ne-am hotărât deja asupra locației viitoare: Cabana Curmătura.

Tags: ,