Ședința cu Părinții in culori de toamnă – Ho Hac Bucuresti

Ședința cu Părinții in culori de toamnă

Statutul de Părinte Ho Hac nu se câștigă chiar așa de ușor. Micii practicanți îi supun la tot felul de teste pe cei mari, printre care și urcatul pe munte. Astfel, sâmbăta trecută, adulții aspiranți la acest titlu, au trecut de proba muntelui. Muntele este frumos în orice anotimp, dar în nici unul nu este la fel de plin de culoare ca toamna și pentru a ne bucura de acest aspect am ales un munte pe cat de ușor pe atat de plăcut – Ciucaș.

Fiind tură de o zi, ne-am adunat la intrare pe Valea Berii și de aici am început urcușul spre Cabana Ciucaș, unde am luat o mică pauză de hidratare înainte să ne continuăm traseul până pe vârful cu același nume, pe care l-am atins o oră jumătate mai târziu. Nu știm cât de mult au apreciat copiii rezultatul testului susținut de părinți, dar vă putem spune că părinții își mai doresc astfel de teste.

Pentru că am reușit să atragem în jocul nostru și copiii, și părinții, ne propunem ca de acum să profităm mai mult de frumusețile oferite de natură în fiecare sezon, astfel că vrem să ne bucurăm în aceeași măsură și de ploaia de frunze ruginii din timpul toamnei, dar și de emoția primăverii și ploile calde de vară.

Tags: , ,