Sedința cu Părinții de Iarnă – Ho Hac Bucuresti

Sedința cu Părinții de Iarnă


Pentru că situația o impunea și la cererea expresă a copiilor, am fost nevoiți să convocăm părinții la  ședință, iar o ședință în stil Ho Hoc nu se poate realiza decât în natură, locația fiind Cabana Padina din Munții Bucegi.

După un drum anevoios acoperit de gheață, am ajuns la gazda noastră, unde, după ce ne-am cazat, am stabilit programul pentru aceste zile. Astfel, primul punct al ședinței este să urcăm pe munte, pentru a cere un sfat de la Babele și de la mărețul Sfinx. Un traseu ușor de iarnă, în care vremea a ținut cu noi, oferindu-ne cele mai bune condiții. La întoarcere, după aproximativ trei ore, am sărbătorit reușita cu o cană de ceai fierbinte și cu zâmbetul pe buze, adus de întâmplările de pe traseu.  Pentru că iarna noaptea vine mai devreme, ne-am mutat în interior, unde am continuat ședința alături de moderatorii noștri din fiecare an: Catan șii Jungle Speed. 

Ziua de duminică a început așa cum îi stă bine oricărui practicant de Arte Marțiale: cu un antrenament pentru cei mici și cu o înviorare pentru cei mari, iar care cea mai mare satisfacție a fost timpul petrecut împreună și frumusețea naturii.

Sperăm că și această activitate va deveni una cu tradiție, așa cum se întâmpla cu stagiile de iarnă ale adulților.

Tags: ,