Ho Hac Junior cucerește Ciucașul – Ho Hac Bucuresti

Ho Hac Junior cucerește Ciucașul

A venit Vacanța Mare! 

Fapt sărbătorit de Ho Hac Junior printr-un stagiu de club la Cabana Ciucaș. Aventura noastră, pentru că la noi orice stagiu este o aventură, a început pe data de 16 iunie, zi în care am urcat din Cheia până la Cabana Vârful Ciucaș, unde urma să rămânem pentru următoarele două zile.  Programul a fost unul foarte încărcat și a cuprins câte două antrenamente pe zi, un antrenament de tehnici de alpinism, o drumeție Cheia – Cabana Ciucaș prin pasul Bratocea, o drumeție până pe Vârful Ciucaș si ultima, întoarcerea la mașini pe Creasta Zăganului. 

O experiență unică pentru cei mici, natura ajutându-i să descopere frumusețile din jurul lor , iar instructorii cum să înțeleagă muntele și cum să poată să se deplaseze în siguranță pe el.

Ne dorim ca experiențele din cadrul clubului să ajute la dezvoltarea armonioasă a copiilor, atât pe plan fizic, cât și mental, motivându-i pe aceștia să își cunoască depășească de timpuriu temerile și limitele. Astfel, atunci când vor crește, vor avea o altă abordare a vieții și vor motiva, la rândul lor, pe cei din jur, prin spiritul de echipă și de inițiativă dobândite în toți anii de antrenament.

Aventura noastră de pe Ciucaș, deși a părut încărcată de antrenamente și ”expediții”, a oferit celor mici un prilej numai bun de a-și folosi energia în moduri constructive, în același timp distrându-se și învățând lucruri noi.

Vă așteptăm alături de noi în următoarele aventuri!

Tags: ,