Ho Hac de Iarna - a X-a editie! – Ho Hac Bucuresti

Ho Hac de Iarna – a X-a editie!

A zecea ediție Ho Hac de Iarnă ne poartă pe drumuri  întortocheate, vremea de afară testând încă de dimineață abilitățile șoferilor pe timp de iarnă. Astfel, stagiul de la Rucăr va rămâne mereu în amintirea noastră ca stagiul cu cele mai înguste drumuri.

Cabana ne-a oferit toate condițiile de care aveam nevoie: căldură, o bucătărie complet echipată și un living mare, unde ne-am putut desfășura în tihnă activitățile.

După ce am luat în primire camerele, ne-am schimbat și am ieșit la antrenament. Contrar obiceiului, de data aceasta, antrenamentul a început în curtea cabanei cu o mult dorită bătaie cu zăpadă. Odată terminată această parte a încălzirii, am pornit în alergare spre locul unde urma să începem antrenamentul. Când am ajuns, ne-am dat seama de ce am primit porția de distracție înainte de antrenament: locul ales era de fapt o pantă cu înclinație destul de mare, ceea ce ne-a antrenat atât fizicul, cât mai ales psihicul, depășind, cu siguranță, unele limitări proprii.

Partea frumoasă a acestor antrenamente este tocmai bucuria de după, sau momentul acela când descoperi că poți mai mult decât credeai. Toate acestea, înconjurat de o echipă uimitoare, alături de care stagiile se simt mai mult ca reuniuni de familie.

După antrenament, am pornit să colindăm munții dimprejur și am retrăit momente din copilărie atunci când am coborât o pantă abruptă rostogolindu-ne cu zâmbetul pe buze și cu gândul la vinul fiert ce ne aștepta la cabană.

Seara, căldura locuinței a pus stăpânire pe noi, așa că ne-am înviorat cu un concurs de karaoke și un nou joc de societate: Exploding kittens. După o noapte liniștitoare, ne-am trezit cu voie bună și am ieșit pentru antrenamentul de Tam The, relaxându-ne pentru drumul de întoarcere.

Încă o ediție a trecut, lăsându-ne nerăbdători pentru următoarea! 

Tags: ,