Cabana Voina - Ședința cu Părinții de Iarna II – Ho Hac Bucuresti

Cabana Voina – Ședința cu Părinții de Iarna II

Iarnă, zăpadă, munte – condiții ideale pentru ”ȘEDINȚA CU PĂRINȚII”!!!

Se zice că dacă-ți dorești ceva cu adevărat se întâmpla, astfel că acum suntem la cea de a doua ediție a ședinței cu părinții, iar Cabana Voina este gazda celor 67 de participanți.

Prima zi a ședinței este destinată naturii și cunoașterii. Astfel că, după cazare și masa de prânz, am pornit într-o drumeție spre Cabana Cuca, unde sperăm să putem bea un ceai la nea Romică. Am reușit să facem traseul dus-întors in trei ore și, deși nu a fost unul foarte greu, am revenit la cabană istoviți pentru ca nu am putut rata ocazia de a ne bucura din plin de zăpadă și de vremea frumoasă. Căzăturile, alunecările, bulgăreala și râsetele au fost unele dintre cele mai intense și plăcute activități fizice din ultimul an. Seara a fost încărcată de povești, karaoke și amuzantele pedepse asociate jocurilor.

A doua zi, ne-am luat în serios rolul de practicanți de Arte Marțiale și am ieșit afară la antrenament: Qwan Ki Do pentru cei mici și inițiere în tehnici de autoapărare pentru cei mari.

Înainte de antrenament, ne-am bucurat împreună de o înviorare în zăpadă, iar finalul antrenamentului a fost marcat de tradiționalul botez Ho Hac, prin care ne-am armonizat cu mama natură.

Prânzul a adus sfârșitul stagiului, drumul spre casă lăsând deschisă lista locațiilor unde se va desfășura ediția de anul viitor, ediție la care ne propunem sa avem alături de noi toți doritorii, indiferent dacă sunt sau nu practicanți de Qwan Ki Do.

Tags: ,