Examen Ho Hac Junior – Ho Hac Bucuresti

Examen Ho Hac Junior

Luni, în data de 10 iunie, cei mai mici practicanți de Qwan Ki Do din București au susținut examenul de grad. A fost un examen în care, după un an de practica, au arătat progresele făcute în perfecționarea tehnicilor de Qwan Ki Do și în dezvoltarea lor personala, modul în care  știu sa lucreze împreuna cu ceilalți și cât de mult au învățat să lupte pentru a-și împlini dorințele și visele, una dintre aceste dorințe fiind atingerea nivelului corespunzător următorului grad. 

În aceeași zi, împreună cu cei mici au dat examen și Părinții Ho Hoc, cei care i-au sprijinit pe sportivi în călătoria lor din anul sportiv 2018-2019 .  Un an cu participare la 3 stagii internaționale, 6 stagii naționale, urcări pe podium la campionatele naționale și bine cunoscutele ieșiri Ho Hac. 

  La sfârsitul examenului, toții cei 43 de copii au primit următorul grad, iar 5 au promovat gradul de 1  câp albastru, făcând astfel trecerea la grupa adulților. Dintre aceștia, doi sunt practicanți din anul 2012, crescând practic împreună cu clubul. Drept mulțumire pentru modul în care i-au sprijinit în drumul lor pe calea artelor martiale, părinții acestora au primit gradul de Părinte Ho Hac Expert.

Succes în continuare tuturor, vacanță plăcută și ne revedem cu forte proaspete din 15 septembrie!!