Sfinxul și Babele - Ho Hac de Iarnă XI – Ho Hac Bucuresti

Sfinxul și Babele – Ho Hac de Iarnă XI

Anul acesta am decis să marcăm sfârșitul iernii printr-un traseu pe cât de cunoscut de pașii noștri, pe atât de frumos, în special când afară ninge, iar zăpada depășește nivelul genunchilor.

Așadar, sâmbătă dimineața am pornit la drum spre cabana Padina, unde ne-am cazat și am savurat bucatele atent pregătite, alături de clasicul ceai fierbinte, numai bun pentru a contrasta cu vremea de afară.

După gustare, am luat o pauză de aproximativ o oră, în care am povestit și ne-am împrietenit cu noii membri ai clubului, urmând ca apoi să alegem traseul cel mai potrivit spre Sfinx.

Energia și emoțiile reîntâlnirii în număr atât de mare ne-au motivat să menținem un ritm constant, astfel încât am ajuns la primul obiectiv mai repede decât am preconizat. Babele ne așteptau dornice să împartă cu noi din experiența lor vastă, iar noi am fost receptivi la mesajul lor, așa că ne-am oprit pentru un timp și am ascultat natura din jur.

După mica pauză de reconectare, ne-am îndreptat spre Sfinx, atingând astfel obiectivul principal al zilei. A fost un traseu fără prea mari dificultăți, dar care ne-a testat rezistența împotriva vântului puternic și suntem fericiți de încă o cucerire, astfel că drumul înapoi spre cabană l-am transformat într-o luuungă bulgăreală.

Seara am petrecut-o în interiorul cabanei, povestind experiențe vechi și noi în compania vestitului vin fiert. Ne-am destins și am râs cu poftă, ca de fiecare dată, încheind seara cu bucurie și noi amintiri.

Tags: ,