Ho Hac Junior la Catarat - a V-a editie – Ho Hac Bucuresti

Ho Hac Junior la Catarat – a V-a editie

Juniorii Ho Hac s-au înhămat (la propriu :D) într-o nouă aventură la cățărat pentru al cincilea an consecutiv. Petrecerea a început cu o încălzire ușoară și a continuat cu echiparea participanților, urmând ca fiecare să-și etaleze tehnicile de cățărat, sub îndrumarea instructorilor sălii de Escaladă Carpatic.

A fost o zi plină de zâmbete sincere, curaj, încredere, biruință. Cu răbdare și încurajări din partea instructorilor și,cel mai important, a părinților, cei mici și-au înfrânt teama de înălțime și s-au bucurat de momente de excepție în familia Ho Hac.

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, după coborârea pe tiroliană, copiii au fost așteptați cu o pizza caldă, pe care au savurat-o ca după un urcuș pe cel mai înalt vârf. 

Ieșirile la sala de escaladă sunt parte din rutina anuală a clubului deoarece, fiind un club sportiv care are programate multe activități pe munte, Ho Hac își dorește să dezvolte din timp capacitățile de coordonare și îndemânare a copiilor. Astfel, când se vor întâlni cu situații care îi pun in dificultate pe munte, să cunoască modalitățile de adaptare și să fie în control.

În acest an am avut și un tricou ediție limitată, de care au beneficiat toți participanții, completând astfel colecția de tricouri marca Ho Hac Junior. 

Vă lăsăm să vă delectați ochii cu câteva poze de la această ediție “Ho Hac Junior la cățărat”.