Ho Hac de Vară și Examen de Club - 2014 – Ho Hac Bucuresti

Ho Hac de Vară și Examen de Club – 2014

Examenul și verificare de grad de la sfărșitul acestui an sportiv s-a desfășurat în perioada 20-22 iunie, la pensiunea Katarina din Bran. Spre deosebire de anii anteriori, când acest examen cuprindea și trasee montane, în acest an suntem statici, iar structura examenului este puțin diferită. 

Examenul a început la ora 04.00 cu un antrenament de Tam The la lumina focului de tabără care a ținut până la ora 07.00 cand am început testarea condiției fizice și partea de luptă care a ținut până la ora 09.30, când am luat micul dejun. Partea de tehnica individuală a durat până la pauza de pranz. În această pauză, după masă, cei de la 3 CÂP în sus au susținut proba scrisă, în care si-au etalat cunoștințele teoretice despre semnificațiile tehnicilor. Ultima probă a fost cea cu partener, care a durat până la ora 20.00 când, după 17 ore, s-a încheiat oficial examenul de grad al Clubului Sportiv Ho Hac București din anul 2014.

A urmat o seară petrecută între prieteni, în care s-au împărtășit impresii și trairi din timpul examenului, încheiată la miezul nopții.

Îi felicităm pe toți cei care au promovat examenul și le urăm succes celor care au trecut proba de verificare de grad și urmează să susțină examenul național pentru obținerea gradului de centură neagră.

Tags: , ,