Cabana Mălăiești - Ho Hac de Iarnă VI – Ho Hac Bucuresti

Cabana Mălăiești – Ho Hac de Iarnă VI

Am ajuns la cea de a VI-a ediție a stagiului de club Ho Hac de Iarnă.

După o hoinăreală prin Piatra Craiului și Ceahlău, am revenit în Bucegi și ediția din acest an s-a desfășurat la Cabana Mălăiești, fiind ediția cu cea mai numeroasă participare, 33 de sportivi. Și de această dată au fost alături de noi colegii noștri de la Dao Iași, fiind cea de a patra ediție în care acceptă să ne însoțească. Nu au lipsit antrenamentele de Qwan Ki Do și Tam The în mijlocul naturii, cât și traditionalul botez, dar ceea ce considerăm ca dar ceea ce considerăm că dă cu adevărat valoare acestor experiențe sunt prietenia și serile petrecute împreună, la lumina frontalei, în compania ceaiului fierbinte, demonstrând încă o dată că în viață, relațiile interumane sunt cele care fac diferența între o experiență oarecare și o experiență de neuitat.

Deosebirea dintre stagiile de vară și cele de iarnă  este dată de diversitatea de situații pe care vremea și natura le poate oferi într-un timp atât de scurt. 

Au fost alte trei zile frumoase care încarcă bateriile nu prin bagajul de cunoștințe, nu prin mulțimea lucrurilor făcute, ci prin frumusețea naturii și a terapiei cu zâmbete și voie bună alături de oameni de calitate .

Anul următor mergem la Sâmbăta în Munții Făgăraș și îi așteptăm alături de noi pe toți cei care nu au interdicție la natură

Tags: ,