Mihai Talpa – Ho Hac Bucuresti
  • Hai la sala la Ho Hac
  • Ho Hac

Mihai Talpa

Mihai Talpa - Centura Neagra Qwan Ki Do

Am inceput sa practic Qwan Ki Do la varsta de 13 ani in anul 1999 la clubul BAO Roman.

Pot spune ca am intrat prima oara in sala de antrenament de la scoala NR. 5 din Roman mai mult din curiozitate. Dar din momentul in care am pasit in sala am avut senzatia ca intru in a doua casa si m-am simtit inconjurat de prieteni.Mihai Talpa

Din momentul acela a inceput drumul meu in Qwan Ki Do fiind indrumat de VO SU Mihai Cristea CN 4 Dang, care a avut un rol foarte important in ghidarea primilor pasi in Qwan Ki DO.

Imi placea sa particip la antrenamente, la stagii pot spune ca abea asteptam sa vina zilele de luni, miercuri si vineri cand aveam antrenamentele. La fiecare antrenament invatam sa imi depasesc limitele si imi crestea increderea. In 2004 am obtinut gradul de centura neagra.

Asa a inceput un nou capitol din viata mea in QWAN KI DO, desi mi-a trebuit putin timp sa ma acomodez cu noul oras si cu locatia salii (aveam 11Km de acasa pana la sala si faceam 1ora dus 1ora intors). Aici iarasi am gasit un colectiv foarte dinamic si tanar, eram majoritatea studenti si am legat legaturi stranse intre noi.

Mihai TalpaParticiparile la stagii s-au schimbat, fiind studenti incercam sa ajungem la toate stagiile, doar ca acum in loc de maxim 120Km cum aveam de la Roman spre Iasi sau Suceava, aveam minim 350-400Km. Fiecare stagiu era ca si cum am fi plecat intr-o excursie.

In 2007 am obtinut gradul de Instructor in QWAN KI DO.

In 2008 m-am alaturat clubului nou infiintat de Vo Su Marius Rusu si Hoan Su Octaviana Rusu HO HAC Bucuresti,si am continuat drumul in QWAN KI DO alaturi de marea familie. Desi pot spune ca am fost la mai multe cluburi, Instructorii care m-au ghidat si colegii cu care m-am antrenat au ramas tot timpul in inima mea. Atunci cand ne intalnim la stagii sau competitii este ca si cum nu as fi plecat nicioadata.

Chiar daca as putea spune ca am avut parte de Competitii Nationale/Internationale unde am castigat medalii si acestea sunt niste amintiri frumoase, ceea ce este cel mai important este ca QWAN KI DO a devenit pentru mine un mod de viata, m-a invatat sa gandesc si niciodata sa nu renunt.

Desi in acest moment detin gradul de 3 Dang consider ca drumul meu in QWAN KI DO este la inceput si ca mai am multe de invatat/experimentat.

  • Grad: Centura Neagra 3 Dang
  • Nivel arme:
    • initiat in Bong (abston lung)

  • Cluburi anterioare: BAO Roman, THO Bucuresti

Tags: ,