Marius Mihai Rusu – Ho Hac Bucuresti
  • Hai la sala la Ho Hac
  • Ho Hac

Marius Mihai Rusu

Marius Rusu - Instructor principal Qwan Ki Do

Instructor Titular – Centura Neagra 3 Dang
Studii: –

Profesie: –
Practicant de Qwan Ki Do din 1996
Instructor din anul 2006.

Scopul meu ca instructor de Qwan Ki Do este sa urmaresc dezvoltarea fizica si psihica a practicantului pe termen lung, adaptand antrenamentele dupa plusurile si lipsurile acestuia.

Odata cu trecerea anilor, copilul se transforma in adultul care stie sa lupte pentru ceea ce isi doreste, fara a incalca normele morale, sa se bucure de victoriile obtinute, respectand pe cei din jur, sa accepte pierderile si sa invete din acestea.

In anul 1996 participa la primul sau antrenament de Qwan Ki Do, in cadrul Clubului Sportiv Bao Roman, sub indrumarea lui Vo Su Mihai Cristea. Practica Qwan Ki Do pana in anul 1998, cand este nevoit sa intrerupa antrenamentele odata cu plecarea la liceu, intr-un alt oras.

Astfel, in perioada 1998-2002 practica Karate Shotokan, neuitand insa de antrenamentele de Qwan Ki Do, la care participa doar in weekend-uri, odata cu reintoarcerea in Roman.

In anul 2002, dupa finalizarea studiilor liceale, continua sa practice constant Qwan Ki Do pana in anul 2005, cand se muta in Bucuresti, din motive profesionale.

Astfel Vo Su Marius Rusu devine membru al Clubului Sportiv „Tho Bucuresti si elev al lui Vo Su Daniel Diaconescu (Centura Neagra 4 Dang). Sub indrumarea acestuia obtine functia de INSTRUCTOR, in anul 2006.

Ulterior decide sa deschida un club de Qwan Ki Do, iar pe data de 1 noiembrie 2008 ia fiinta Clubul Sportiv Ho Hac Bucuresti. Clubul a inceput cu doar trei membri, dar numarul de practicanti depaseste astazi 100 si este intr-o continua crestere.

Tags: ,