Loredana Aldea – Ho Hac Bucuresti
  • Hai la sala la Ho Hac
  • Ho Hac

Loredana Aldea

Laura Aldea

Adevarul e ca nu am fost niciodata o persoana sportiva. Poate si pentru ca nu am fost indrumata spre asa ceva, dar si pentru ca sunt mai lenesa din fire.

Initial, am vrut sa merg la sala pentru putina miscare. Dar prietenul meu Florin mi-a recomandat Qwan Ki Do. A spus ca este mult mai eficient. Pe langa faptul ca fac miscare, invat si sa ma apar. Am spus ca voi merge sa vad cum e si asa am ajuns la prima ora.

Mi s-a parut atat de greu acel antrenament…nu am cuvinte. Cat am tras de mine. Ma simteam ca la armata. Desi eu nu am facut armata. Trebuia sa urmez reguli. Imi aduc aminte ca m-am dus sa beau apa nestiind ca trebuia sa cer voie. Doamne, cum s-a uitat Florin la mine. Parca comisesem o crima. Dar cand am terminat ora, mi-am dat seama ca sunt alta persoana. Eram plina de viata, optimista, energica, simteam ca in sfarsit respir. Si nu a fost doar corpul care se simtea exceptional, ci psihicul. Aveam impresia ca pot face orice. De multe ori abia plecam de acasa spre sala. Ba imi era somn sau eram obosita. Sau pur si simplu nu aveam chef. Dar ma ridicam si ma duceam. Si pot spune ca in momentul in care incepe antrenamentul toate tin de domeniul trecutului. Iar finalul este mereu acelasi. Ca la prima ora.

Aici inveti sa ai incredere in tine si realizezi ca esti de 10 ori mai puternic decat credeai. Inveti sa te accepti. Pentru mine, implinirea pe care o simt la sfarsitul fiecarei ore nu are grad de comparatie.

Laura Aldea – Practicant Qwan Ki Do, in cadrul clubului din anul 2016

Laura Aldea