Grupe Archives – Ho Hac Bucuresti

Grupa Tam The

Qwan Ki Do - Grupa Tam The

TAM THE este o disciplina a corpului si a mintii bazata pe urmatorul principiu: “Cand mintea este echilibrata, energia este armonioasa si corpul este sanatos. Cand mentalul sufera, energia este perturbata si corpul se imbolnaveste“.

Grupa arme

Qwan Ki Do - grupa arme traditionale

Practicarea armelor traditionale inseamna si responsabilizarea practicantului. Primeste propria arma, trebuie sa aiba grija de ea si grija la ce face cu ea. Poate sa se apere pe sine, poate apara pe cei dragi, poate accidenta un coleg sau chiar pe sine. Practicarea unei arme il face sa constientizeze si mai mult ca el, ca practicant, e cel care da valoare lucrurilor din jurul sau, nu invers.

Grupa adulti

Qwan Ki Do - Grupa adulti

Morbi leo risus, porta ac consectetur, vestibulum at eros. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

Grupa copii

Qwan Ki Do - Grupa copii

Antrenamentele noastre sunt structurate astfel incat sportivii sa poate obtine maxim din antremanetele efectuate si sa aiba in acelasi timp si de odihna.