Laura Aldea

Laura Aldea

Adevarul e ca nu am fost niciodata o persoana sportiva. Poate si pentru ca nu am fost indrumata spre asa…

Adevarul e ca nu am fost niciodata o persoana sportiva. Poate si pentru ca nu am fost indrumata spre asa ceva, dar si pentru ca sunt mai lenesa din fire.Initial, am vrut sa merg la sala pentru putina miscare. Dar prietenul meu Florin mi-a recomandat Qwan Ki Do. A spus…

+ Detalii - Laura Aldea
Laura Anghel

Laura Anghel

Am venit la sala, la Ho Hac din mai multe motive: în primul rând am venit pentru ca până la…

Am venit la sala, la Ho Hac din mai multe motive: în primul rând am venit pentru ca până la vârsta aia (19 ani) nu făcusem un alt tip de sport. Ai mei nu m-au dat să fac "sport" așa cum făceau alți copii. Nu volei, nu basket, nu tenis…

+ Detalii - Laura Anghel

Gradinita Kids Club Militari

Gradinita Kids Club Militari

Strada Rezervelor 91A, Rosu 077042 (Militari Residence)

Adresa:

Strada Rezervelor 91A
Rosu 077042 (Militari Residence)

Program antrenamente:

Marti 16:15 – 20:00
Joi 16:15 – 20:00

Kids Club a luat fiinţă în anul 2002, propunându-şi să creeze un mediu cald, familiar, unde copiii să înveţe, să crească, să se dezvolte şi să lege frumoase prietenii.

Astăzi Kids Club are 5 sedii (în zona Dristor, în zona Lacul Tei, în zona Băneasa, în zona Militari şi în Baloteşti ).

Atent supravegheaţi de personal calificat, tânăr, vesel, dinamic, copiii descoperă cu zâmbetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv ale limbii engleze sau germane. Fac primii paşi în matematică şi încearcă să descopere mediul înconjurător.

Fiind grădiniţe autorizate/acreditate ARACIP, suntem foarte atenţi cu pregătirea pentru şcoală, astfel, copiii de la Kids Club, pleacă foarte bine pregătiţi în clasa pregătitoare.

Kids Club are bucătărie proprie şi săli de mese adecvat amenajate pentru copii, cu bucătărese minunate care gătesc cu dăruire pentru copiii noştri, iar personalul de îngrijire tânăr, cu experienţă, este atent la nevoile copiilor.

La cererea părinţilor noştri, continuăm supravegherea acestora după orele de şcoală în cadrul programului Kids Club After School şi venim şi în sprijinul copiilor claselor V-VIII în programul Kids Club Before School. Aceste programe sunt susţinute de învăţători şi profesori institutori. Şi pentru că fără joacă în aer liber nu se poate, sediile Kids Club au curţi mari, amenajate corespunzător, cu multă verdeaţă, unde piticii pot alerga în voie.

Gradinita Kids Club Militari

Tags:

Locuri unde ne antrenam

Scoala Gimnaziala 117 – Sala de sport

Scoala Gimnaziala 117 – Sala de sport

Strada Fabricii 22, Bucuresti 060824 (Lujerului)
Vezi detalii
Gradinita Kids Club Militari

Gradinita Kids Club Militari

Strada Rezervelor 91A, Rosu 077042 (Militari Residence)
Vezi detalii