Duiu Onofrei – Ho Hac Bucuresti
  • Hai la sala la Ho Hac
  • Ho Hac

Duiu Onofrei

Duiu Onofrei

M-am oprit din practica Qwan Ki Do-ului in 1992 si m-am apucat din nou… dupa 20 de ani. 🙂Duiu Onofrei

Acum ma intreb daca de fapt m-am oprit vreodata. Pentru ca in toti acesti ani am fost marcat de perioada in care am practicat aceasta Arta Martiala pentru prima data (1988 – 1992).

In mintea mea, a existat permanent o legatura misterioasa cu Qwan Ki Do-ul. Imi aduc aminte aproape cu mai multa usurinta cei 4 ani de practica decat ce am am facut in ceilalti 20. Este extraordinar cum iti poate marca viata, (in mod pozitiv) primul tau instructor de Arte Martiale – Vo Su Victor Gavril. Chiar daca nu ne-am vazut si vorbit ani de zile, parca am comunicat telepatic. Este extraordinar sa constati cata educatie poti primi ca practicant de Arte Martiale, pentru ca la Qwan Ki Do  inveti cum sa ai un corp sanatos, o minte iscusita si un spirit frumos. Valente pentru o viata – Qwan Ki Do este un mod de viata.

Dupa 20 de ani, l-am cunoscut pe viitorul meu intructor, Vo Su Marius Rusu. Datorita lui am reinceput sa practic  Qwan Ki Do. Iar pentru asta, acum, ii multumesc! A fost ca si cum un intructor a predat stafeta celuilalt.

Este extraordinar cum cineva (Vo Su Marius Rusu), s-a gandit si … a reusit sa faca o persoana la 40 de ani, sa practice (din nou) Qwan Ki Do si incerc inca sa-l inteleg, de unde a avut atata resursa de rabdare si consecventa. Asadar, Qwan Ki Do-ul nu are varsta. Ma simt privilegiat ca fac parte din marea familie a Qwan Ki Do. Multumesc Qwan Ki Do!